Ademhalingsoefeningen: welke oefening werkt?

Adem wat langer uit en meld je aan

Jouw gegevens

Kies je tijdstip

maandag
25
november
19:30 CET
AANMELDING BEVESTIGEN

Ademhalingsoefeningen: welke ga jij doen?

Met ademhalingsoefeningen kun je ontspannen en het is goed voor je herstel. 

Zeggen ze.

Maar van sommige oefeningen krijg je het Spaansbenauwd, en er zijn veel oefeningen die nogal van elkaar verschillen.

Welke oefening werkt voor jou? Waarom zou je überhaupt een ademhalingsoefening doen? Meld je aan voor het webinar en je leert zeker wat bij.
Koen de Jong (1979) deed in 2005 een meditatiecursus. Tien dagen niet lezen, niet schrijven, niet praten en iedere dag om 4:00 uur op. Het was een kwelling. Na tien dagen nam hij zich voor om nooit meer te mediteren. Tot hij in de maanden na de cursus merkte wat het had gebracht. Mediteren bleek zijn hele leven te veranderen en hij melde zich in 2006 opnieuw aan voor een tiendaagse cursus.

Tussen 2005 en 2023 schreef Koen tien boeken over ademhaling, kou, hardlopen, wielrennen en mediteren. Zijn werk is meer dan 8 landen verschenen en van zijn boeken zijn meer dan 200.000 exemplaren verkocht.

​​​​​​​Naast mediteren en schrijven is Koen fan van hardlopen, ijsbaden, linzensoep en chocola. Op het Clubhuis in Amsterdam brengt hij dat allemaal samen: een plek om te mediteren, te schrijven, plannen te smeden, een ijsbad te nemen of heftige ademhalingsoefeningen te doen.Deel dit webinar
powered by WebinarGeek