Hoe je wél 5 kilo afvalt 

Schrijf je nu in!

Jouw gegevens

Kies je tijdstip

maandag
26
april
20.00 CEST
AANMELDING BEVESTIGEN

Hoe je wél 5 kilo afvalt

Wil jij 5 kilo afvallen? 

Als je wat kilo's af wilt vallen is een combinatie van minder suikers, meer vers, dieper ontspannen en slim sporten goud waard. Honger lijden werkt niet en is ook niet nodig.

In dit webinar geeft Koen de Jong van Sportrusten tips om slimmer hard te lopen zodat je wel wat kilo’s afvalt.

Zonder dieet, maar door gevarieerd trainen zodat je jouw zuinige vetten als brandstof gaat gebruiken. Met informatie over ademhaling, trainen op hartslag en meer.

Het webinar duurt 40 minuten, na afloop is er alle gelegenheid om vragen te stellen.
Presentatie door:

Janneke Poort viel 20 kilo af door de tips die we in dit webinar gaan delen. Het enthousiasme van Janneke is aanstekelijk en ze weet als geen ander hoe ze kan motiveren en inspireren. Van de dokter hoorde ze ooit dat ze nooit meer mocht hardlopen vanwege haar reuma, maar inmiddels heeft ze 3 marathons gelopen en voelt ze zich fitter dan ooit. 

Koen de Jong loopt hard, fietst graag, ademt rustig en doucht koud. Hij is bedenker van het 100-dagen-sportrustenprogramma en geeft veel presentaties bij bedrijven. Koen schreef de boeken Verademing (met Bram Bakker), De Hardlooprevolutie (met Stans van der Poel) en Koud kunstje (met Wim Hof). Zijn werk is in meerdere landen vertaald.


Deel dit webinar
powered by WebinarGeek