Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Een online boekpresentatie én webinar in één.

Doe je ogen dicht en observeer je ademhaling. Het lijkt eenvoudig, maar het is verrekte lastig.

Bijna niemand kan deze eenvoudige oefening.

Waarom niet?

Al snel plopt er een gedachte op en let je niet meer op je ademhaling.

Wat kun je doen om je brein te temmen?

Het webinar duurt 40 minuten, na afloop is er alle gelegenheid om vragen te stellen.

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.


​​​​​​Deze maand is het het nieuwe boek van Koen uitgekomen:
Tem je Brein. 

Het gloednieuwe 100 dagen programma: Tem je brein is nu beschikbaar op sportrusten.nl. Dit programma heeft nu 20,00 euro korting. Je ontvangt dagelijks een nieuwe video met kennis en motivatie, waarin je stap voor stap leert mediteren. 
Presentatie door Koen de Jong 

Koen (1979) deed in 2005 een meditatiecursus. Tien dagen niet lezen, niet schrijven, niet praten en iedere dag om 4:00 uur op. Het was een kwelling. Na tien dagen nam hij zich voor om nooit meer te mediteren. Tot hij in de maanden na de cursus merkte wat het had gebracht. Mediteren bleek zijn hele leven te veranderen en hij melde zich in 2006 opnieuw aan voor een tiendaagse cursus.

Tussen 2005 en 2023 schreef Koen tien boeken over ademhaling, kou, hardlopen, wielrennen en mediteren. Zijn werk is meer dan 8 landen verschenen en van zijn boeken zijn meer dan 200.000 exemplaren verkocht.

Naast mediteren en schrijven is Koen fan van hardlopen, ijsbaden, linzensoep en chocola. Op het Clubhuis in Amsterdam brengt hij dat allemaal samen: een plek om te mediteren, te schrijven, plannen te smeden, een ijsbad te nemen of heftige ademhalingsoefeningen te doen.

Deel dit webinar
powered by WebinarGeek